❈ Mina tjänster ❈


När du beställer tid hos mig så betalas tjänsten i förskott, om det är medial vägledning som du beställt så återkommer jag med en ljudfil eller text till den email, messenger som vi har bestämt. Har du beställt telefonsittning så ringer jag upp dig under den angivna tiden. För att göra din vägledning behöver jag antingen datum du är född, eller en bild på dig. Detta är så att jag lättare ska komma i kontakt med dina energier. 

Beställer du healing så bestämmer vi en tid och dag och du får då introduktioner utav mig inför healingen. 


Du kan också gå kurser hos mig inom Reiki 1, Reiki 2 samt Reiki Master. 

❈Medial sittning (30 min)

Denna vägledning sker via telefon. Vi bestämmer tid och dag och under telefonsamtalet så får du ställa de frågor eller funderingar du har. Vid medial sittning så använder jag mig utav det redskap som lämnar sig bäst för din fråga eller fundering.


Priset är 700kr ink.moms.

Medial vägledning stor

Denna vägledning spelas is på en ljudfil och skickas till din e-post. Denna vägledning är för dig som vill veta vad som väntar inom det närmsta men också det som kommer influera en längre tidsperiod framöver. Du kan välja att rikta in dig på ett specifikt område eller så lämnar vi över detta till guiderna och änglarna, denna vägledning går in på fler områden såsom ekonomi, kärlek och din självutveckling. Pris för denna vägledning är 700 kr inkl moms. 


 

Twinflamehealing

Har du mött på din tvillingflamma och är i ett sårbart läge då dina känslor är uppslukade av din flammas energier? Behöver du hjälp att fokusera på dig själv och dina känslor och återta energin? Denna healing ger dig en rensning i energierna så att ditt fokus riktas mot dig och påsåsätt hjälper du både dig och din flamma framåt. Pris 600kr inkl moms.

Reiki healing lång 45 min

Reiki innebär att man skickar helande energi till de punkterna i din kropp som behöver det. Det healar och lindrad både psykiska och fysiska skador och fyller på din kropp med energi. Denna långvariga healing går in på djupet, lossar blockeringar både från detta jordeliv men också från tidigare liv. Den tar också fram sådant vi tryckt undan i det undermedvetna och hjälper oss att se klart. Efter varje healing ges återkoppling. Pris 550kr inkl moms.

Reiki healing kort 25 min

Känner du dig stressad? Slut på energi? Behöver du påfyllning och en rensning i dina chakran? Då är denna healing något för dig! Denna kortare reiki healingen gör dig avslappnad och ger en lugn och återställning till dina chakran och ditt ljus. Pris: 350kr ink moms

Detox-healing

Varje månad kör jag detox- healingar på facebook där man får ingå i en grupp. Om du vill anmäla dig för tre dagars-detox är priset 200kr, nästa detox startar under juni.

Aktivera ditt högre jag

Ljudfil- Aktivera din kanalisering och ditt högre jag
En ljudfil/meditation på en halvtimme som du får skickad till din mail efter inbetalning. Med hjälp av denna så aktiverar du alla dina chakran och öppnar upp dig mot ditt högre jag. Pris 199kr

❈ Kurs inom Reiki 1 och Reiki 2 

Vill du utveckla dig själv själsligt och börja använda healing på dig själv och andra? I denna kurs får du tillgång till all kunskap inom Reiki-healing. I kursen ingår ett kompendium, en ljudfil, tillgång till en grupp med video om hur du sänder healing. Uppgifter tillkommer också till kursen och ett diplom efter avslutad kurs. Du kan välja att studera denna kurs enskilt eller i grupp. Pris för denna utbildning är 999kr fram till 15juni 2020. Därefter är det ordinariepriset 1999kr.


✨💫Ljus och Kärlek💫✨