❈ Om mig- Dijana❈


Hej och välkomna till min sida.  Vem är jag? 


Mitt namn är Aldijana,(Dijana Medium inom den mediala världen). Jag bor i Eksjö med min familj och arbetar som lärare men också som själslig vägledare.  

Under hela mitt liv har jag haft den mediala världen parallellt med denna jordiga fysiska kropp jag har på denna fantastiska planet. Redan som liten kände jag av energier, drömde sanndrömmar och kunde känna på mig vad som skulle inträffa inom det närmsta. Och under tonårstiden började jag att förstå mitt syfte då jag kom i kontakt med tarotkort, änglakort och då mina guider började visa sig för mig. Det tog mig dock några år innan jag förstod att min vilsna själ hade äntligen funnit sitt syfte i tonåren och att allt mina guider försökte förmedla till mig var redan då ett uppdrag för mig, men det var för stort för min fysiska kropp att ta sig an just då. Det är dock väldigt skönt att komma fram till den insikten vilket gjorde mitt liv så mycket lättare.

Sen jag aktivt började att arbeta som medial rådgivare så har allt det som funnits inom mig kommit fram i en enorm hastighet. För att förstärka och lära mig att hantera alla de energier och all kunskap som kom till mig har en stor del av min tid lagts på att gå kurser i olika healingar, astrologi, tarot, änglakort och att lära mig om de tidigare liven och olika själsrelationer vi möter på. Det som ligger mig extra varmt om hjärtat är själsrelationer, tvillingrelationer och jag har under många år specialiserat mig inom detta område och själv mött på de olika typerna av relationerna i detta jordeliv men också de föregående liven jag haft. Det är otroligt spännande hur våra själsgrupper följer med oss från liv till liv och hjälper oss att utvecklas själsligt i olika former och det är något jag starkt brinner inom.

Min medialitet har gett mig otroligt mycket och jag har under tidens gång förstått att jag vill sprida denna gåva och kunskap till andra. Idag driver jag min företagsprofil på facebook (Dijana Medium) där jag förmedlar budskap jag får till mig, delar den astrologiska aspekterna som är aktuella, håller i olika healinggrupper, kurser och vägleder personer runtom i världen.  Just nu är jag också inne på att skriva om medialitet och hur man kan utveckla den förmågan på egen hand samt hur man kan hjälpa sina barn som är högkänsliga. På min facebook hemsida hittar du delar av det jag får till mig under mina meditationer och av mina guider. Följ gärna sidan för att ta del av det som är aktuellt.

All ljus och kärlek till er <3